Garantie en Klachten

 Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@socksplusplus.eu

Wat moet ik doen als er een verkeerd artikel of een beschadigd artikel geleverd is?
Wanneer u een verkeerd of beschadigd artikel heeft ontvangen, mag u deze aan ons retourneren. Op het retourformulier dient u aan te geven dat het gaat om een verkeerde levering of een beschadigd artikel. Wij beoordelen de klacht en storten de eventueel gemaakte retourkosten aan u terug.

Heeft u een klacht?
Bent u niet tevreden over een product of dienst? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan via de e-mail info@socksplusplus.eu. Wij geven u uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht?

Als u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht of leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkel via www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil/

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie.

Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.